Spoed? Neem contact met ons op | Tel.: +31 (0) 6 51909303

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud voor een langere levensduur.

Vloeronderhoud – SDCS

Vloeren laten reinigen door SDCS Dieptereiniging.

Wij verzorgen ook periodieke onderhoud voor uw vloer. Wilt u ook dat uw vloer weer in perfecte staat verkeerd? Twijfel niet langer en neem contact op met SDCS Onderhoud!

SDCS is een expert op het gebied van gespecialiseerd vloeronderhoud. Wij beschikken over de kennis van oppervlaktebehandeling en afwerkmaterialen. Ongemerkt ontstaan er krasjes, vlekken of oneffenheden. Uw vloer verliest aan alle kanten, kleur en kwaliteit. Dat is natuurlijk logisch want dagelijks wordt er veel op gelopen. Daarom is het periodiek reinigen van de vloer noodzakelijk want goed vloeronderhoud garandeert een langere levensduur van uw vloer, zo hoeft u geen nieuwe vloer aan te schaffen.
Bij SDCS weten we wat uw vloer nodig heeft. Een goed onderhouden vloer is de duurzame oplossing voor maximaal gebruiksgenot. Om uw vloer schoon en in goede staat te houden is, is het belangrijk deze regelmatig professioneel te reinigen. Omdat er een grote diversiteit aan vloeren bestaat, bieden wij verschillende soorten oplossingen voor vloeronderhoud aan. Afhankelijk van uw type vloer adviseren wij de beste onderhoudsmethode. Of het nou gaat om linoleum en marmoleum, natuursteen, hout, tapijt of PVC, wij maken uw vloer weer als nieuw.

Waarom vloeronderhoud bij SDCS?

Karpet

Wij behandelen uw vloerkleed als ware het uw huid. Karpet is gevoelig en daar gaan we zeer zorgvuldig mee om. Wij reinigen uw karpet met speciale schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn. We verwijderen niet alleen stof en vuil, we zorgen er ook voor dat uw karpet haar kleur en glans weer terugkrijgt.

Tapijt

Ook uw tapijt nemen wij zorgvuldig onder handen. Zelfs tot in de kleinste hoekjes komen we zodat uw tapijt weer glimt als nieuw. U zult versteld staan van het kleurverschil voor en na een behandeling van onze specialisten. Door een minutieuze vlekkencontrole slaan we geen vlek over!

Linoleum / Marmoleum

Bij vloeronderhoud van linoleum gaat het vaak om grote oppervlaktes. Omdat dit in een kantooromgeving vaak de meest gebruikte vloerafwerking is. Na het volledig stofvrij maken van de vloer gaan wij er met onze speciale reinigingsmachine overheen. We werken de vloer af met een 2- lagen polymeer. Deze speciale behandeling verstevigt het linoleum, zorgt voor bescherming en geeft het haar natuurlijke glans terug. Vuil en bacteriën worden verwijderd. We gebruiken bewust geen sterk ontvettende middelen omdat deze op de lange termijn uw linoleum kunnen aantasten.

Natuursteen

Er zijn verschillende soorten natuurstenenvloeren. En allemaal liggen ze ons na aan het hart. Of het nu gaat om het robuuste maar o zo mooi marmer, om hardsteen of kalksteen of graniet. Een natuurstenenvloer verdient extra aandacht. Omdat iedere vloer anders is, behandelen we deze pas na inspectie en op de bij de vloer passende wijze. Wij reinigen uw vloeren op natuurlijke wijze. Daarna brengen we een antivetlaag en een glanslaag aan op uw vloer.

Parket / Houten vloer

Parket, of een houten vloer, is gevoelig. Voor licht, voor stof, voor vocht, voor vlekken en voor veelvuldig gebruik. Het reinigen van uw parket of uw houten vloer vereist een gespecialiseerde aanpak. Nauwkeurig behandelen wij de slechtste plekken in uw vloer. We controleren de beschermlaag zodat vuil en vocht niet tot diep in het hout door kan dringen. We gebruiken de juiste oliën of lakken zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet en nog jaren mee kan.

Onze voordelen

Flexibiliteit en Vakmanschap
Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.
Zakelijk en Particulier
Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.
Jarenlange Ervaring
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar iedere klant's tevredenheid.
Business Reform
We propose feasible & practical plans for successfully transform businesses based on their needs.
Infrastructure Plan
Mitech takes into account all conditions and budgets needed for building infrastructure plan.
Firewall Advancement
Enhancing the strength and security of firewalls to protect online data from malicious sources.
Beoordelingen

Wat zeggen klanten over SDCS?

    Vraag een proefreiniging aan

    Het is een genoegen om de kans te hebben om voor u te werken!

    Kies uw dienst