Spoed? Neem contact met ons op | Tel.: +31 (0) 6 51909303

Meubelreiniging

Meubelreiniging zorgt ervoor dat uw meubels langer mee gaan.

Meubelreiniging – SDCS

Meubels laten reinigen door SDCS Dieptereiniging.

Twijfel niet. Uw fauteuil of bank is weer zo goed als nieuw. Vraag een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.

Het reinigen van gestoffeerde meubelen, zoals stoelen of kantoor-/vergaderstoelen, bank of bankstel, is voor ons altijd weer een uitdaging. Hoe smerig ook of hoe groot de vlek, wij gaan ervoor om het meubel weer schoon te maken. SDCS uit Den Haag beschikt over de modernste reinigingsmethoden, wij krijgen alles schoon! En niet alleen dat. Uw fauteuils, maar bijvoorbeeld ook uw gordijnen, poef of ander meubilair, ziet er weer als nieuw uit. Wij reinigen alle textiele meubelen. Succes verzekerd!
Onder gestoffeerde meubels verstaan we alle zitmeubels die gestoffeerd zijn met natuurlijke grondstoffen (katoen, wol) en synthetische grondstoffen (polyester, acryl). Omdat we alle producten tegenkomen, beschikt SDCS uit Den Haag over diverse reinigingsmethoden. Zo slagen we erin de kleurstelling authentiek te houden en voorkomen we dat de slijtagegraad toeneemt.

Waarom meubelreiniging bij SDCS?

Onze specialistische reiniging van gestoffeerde meubels is voor zowel particulieren als bedrijven. Want een vlek op een stoffen bank is zo gemaakt. Thuis, op school of op kantoor. Het is niet nodig om direct nieuwe meubels aan te schaffen maar laat de bank reinigen door ons. Het reinigen van gestoffeerde meubels is voor ons een veel voorkomende bezigheid. Hierdoor hebben we alle ervaring om ervoor te zorgen dat de meubels er weer schoon uitzien.
We werken met zogenaamde ‘schone’ reinigingsproducten. Deze bevatten geen schadelijke stoffen. Na de voorbehandeling komt de dieptereiniging. We gebruiken daarvoor meestal, al naar gelang de mate van vervuiling, een stoomapparaat met sproei abstractie.
Wij komen bij u langs. Dat betekent dat u de meubels niet hoeft te verplaatsen of een ingewikkelde logistieke operatie moet uitvoeren. Schone meubels weer helemaal als nieuw. Bel SDCS en het is zo geregeld!

Onze voordelen

Flexibiliteit en Vakmanschap
Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.
Zakelijk en Particulier
Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.
Jarenlange Ervaring
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar iedere klant's tevredenheid.
Business Reform
We propose feasible & practical plans for successfully transform businesses based on their needs.
Infrastructure Plan
Mitech takes into account all conditions and budgets needed for building infrastructure plan.
Firewall Advancement
Enhancing the strength and security of firewalls to protect online data from malicious sources.
Beoordelingen

Wat zeggen klanten over SDCS?

    Vraag een proefreiniging aan

    Het is een genoegen om de kans te hebben om voor u te werken!

    Kies uw dienst