Spoed? Neem contact met ons op | Tel.: +31 (0) 6 51909303

Extra service

Schoonmaak planning en spoed reiniging.

Extra service – SDCS

Extra diensten omtrent schoonmaken.

Wilt u gebruik maken van onze diensten of op zoek naar een persoon waarvoor specialistisch reinigen de dagelijkse gang van zaken is, neem dan contact op via: 06 – 51 909 303

Schoonmaakplan

In overleg met de klant stellen wij een Schoonmaakplan op. Hierin staat beschreven waaruit het periodieke onderhoud bestaat, wanneer we het uitvoeren en hoe hoog de kosten zijn. U weet waar u aan toe bent en waar u op kunt rekenen, dit plan is geschikt voor het schoonmaken van sanitaire ruimtes.

Spoedservice

Problemen met sanitair, vloeren of meubels, ze komen altijd ongelegen. In geval van spoed zijn wij snel ter plaatse, of u nu een feestje heeft, een belangrijke vergadering of de leerlingen toiletten zijn defect. Maak gebruik van onze Spoedservice en wij regelen het bekwaam en snel.

Waarom extra service bij SDCS?

Reguliere schoonmaak

Natuurlijk verzorgt SDCS ook uw reguliere schoonmaak zoals bij bedrijven en scholen. We brengen precies in kaart wat we doen. Reinigen, schoonmaken en onderhoud. Het is in vertrouwde handen bij SDCS.

Duurzaam verantwoord

We werken alleen met biologisch afbreekbaar materiaal. We kijken expliciet naar welke middelen daaraan voldoen en alleen die gebruiken we. Onze producten zijn niet schadelijk voor de medewerkers en de klant.

Onze voordelen

Flexibiliteit en Vakmanschap
Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.
Zakelijk en Particulier
Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.
Jarenlange Ervaring
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar iedere klant's tevredenheid.
Business Reform
We propose feasible & practical plans for successfully transform businesses based on their needs.
Infrastructure Plan
Mitech takes into account all conditions and budgets needed for building infrastructure plan.
Firewall Advancement
Enhancing the strength and security of firewalls to protect online data from malicious sources.
Beoordelingen

Wat zeggen klanten over SDCS?

    Vraag een proefreiniging aan

    Het is een genoegen om de kans te hebben om voor u te werken!

    Kies uw dienst