Spoed? Neem contact met ons op | Tel.: +31 (0) 6 51909303

Dakreiniging

Dakreiniging van SDCS door professionals

Dakreiniging – SDCS

Mogen wij ook uw woning of pand onder handen nemen?

Wanneer u ervaren dakreinigers zoekt om het dak van uw pand of woning grondig en zorgvuldig te reinigen is SDCS voor u de juiste keuze. Wij verzorgen voor diverse klanten het reinigen van dak, zonnepanelen en dakpannen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij leggen u graag uit hoe wij u kunnen helpen.

Natuurlijk zorgt een schoon dak voor een mooi uitzicht. Het is tevens van belang om alles schoon en gereinigd te hebben, om zo ook de staat van constructie goed te houden. Vuil op het dak, mos of vocht kunnen het dak poreus maken en vocht- en lek schade veroorzaken.

SDCS is de professional die op een efficiënte en veilig wijze uw dak reinigt voor een betaalbare prijs. Wilt u graag weten wij wij voor u kunnen betekenen? En heeft u vragen of wilt u graag advies over het reinigen van het dak van uw woning of bedrijfspand?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze expert op locatie of vul gerust het contactformulier in met aanvullende informatie over dakreiniging wensen.

Zonnepanelen reinigen voor meer rendement

Heeft u zonnepanelen en wilt u uw vervuilde zonnepanelen graag tegen een goede prijs laten reinigen? Wij helpen u graag om uw zonnepanelen er weer goed uit te laten zien. Wij doen dit op een nauwkeurige wijze, zodat de schoonmaak van de zonnepanelen ook meer rendement aan energievoorziening zal opleveren.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag advies van ons ontvangen? Maak dan een afspraak met een van onze experts of bel direct naar: +31 (0) 708 877 821 

Naast onze services voor zonnepanelen en dakreiniging is SDCS specialist op het gebied van Sanitair dieptereiniging en het reinigen van meubels. Daarnaast hebben wij de meest moderne apparatuur in huis voor professionele vloeronderhoud en we zijn ervaren in opleveringsschoonmaak voor oude panden of nieuwe woningen. 

Dakpannen reinigen en andere soorten dakreiniging

Wij hebben allerlei tools en apparaten in huis om diverse type daken professioneel te reinigen. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor dakreiniging en soorten werkzaamheden.

1

Analyseren van de dakbedekking.

Onze expert doet onderzoek naar het type dak, verkent de mogelijkheden en stelt een optimaal dak reinigingsplan op.

2

Schoonmaken en reinigen dak.

Wij werken veilig en efficiënt en hebben de juiste kennis en innovatieve reiningsmaterialen en -apparatuur om uw dak professioneel te reinigen.

3

Afwerken en beschermen.

Een speciale innovatieve coating moet ervoor zorgen dat uw dak duurzaam beschermt is en langdurig mooi en schoon blijft.

Soorten dakreiniging van SDCS:

Algemene dakreiniging:

Mocht u veel last hebben van vuil of mosvorming dan kunnen wij uw dakpannen of -platen grondig reinigen, preventief om toekomstige schade te voorkomen en uw dak te verduurzamen. Met namen als u een rieten dak of leien dak heeft is zorgvuldig werken een must om schade te voorkomen.

Dakgoot reiniging:

Ook kunnen wij uw dakgoot reinigen. Het kan natuurlijk voorkomen dat deze is verstopt of niet lekker doorloopt. Dit kan weer schade aanbrengen aan bijvoorbeeld de voegen in de buitenmuur. Een professional kan de boel reinigen, schoonmaken en ontmossen.

Ontmossen (mos en algen) en vuil verwijderen:

Wij gebruiken verschillende manieren om vochtproblemen, waterlekkages en scheurtjes in het dak te voorkomen. Deze werkzaamheden op daken uitvoeren is gevaarlijk en plekjes zijn lastig bereikbaar. U kunt dit beter aan ons als expert overlaten.

Het beschermen van daken met coating:

Als uw dak is gereinigd is het van belang dat het ook langdurig schoon blijft. Met coaten van dakpannen kunnen we schade herstellen of preventief voorkomen. Daarnaast ziet uw dak er met nieuwe coating er als gloednieuw uit!

Neem contact op met de expert voor meer informatie. Klik op de button hieronder.

Dak laten reinigen door een ervaren vakman

Als schoonmaak- en reinigingsbedrijf zijn we bekend met diverse grote en kleine projecten.  voor eenmalige of periodieke projecten zijn al veel tevreden klanten u voorgegaan. Wij zijn transparant en maken graag heldere afspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Vaak zijn de werkzaamheden niet veilig en lastig uit te voeren. Daarnaast heeft u misschien niet de juiste kennis en materialen om de klus goed te doen, en vooral, om deze ook duurzaam af te ronden. Daarnaast is de kans groot dat u zelf schade maakt. 

Wij nemen deze werkzaamheden graag voor u uit handen! Wilt u het dak van uw woning of bedrijfspand reinigen? U kunt bij ons altijd terecht!

Onze voordelen

Vakmanschap
Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.
Zakelijk en Particulier
Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.
Jarenlange Ervaring
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar iedere klant's tevredenheid.
Beoordelingen

Wat zeggen klanten over SDCS?

    Vraag een proefreiniging aan

    Het is een genoegen om de kans te hebben om voor u te werken!

    Kies uw dienst