Spoed? Neem contact met ons op | Tel.: +31 (0) 6 51909303

Sanitair deep cleaning

Sanitair deep cleaning door SDCS Dieptereiniging.

Sanitair deep cleaning – SDCS

Sanitair grondig laten reinigen is van groot belang.

Uiteraard is dagelijks onderhoud altijd goed maar dit gebeurd alleen maar oppervlakkig een dieptereiniging van de sanitaire ruimte zorgt voor het verwijderen van onaangename geuren en creëert een gezondere en frissere ruimte.

Dieptereiniging van uw sanitaire ruimtes zorgt voor maximale hygiëne en verlengt de levensduur van de sanitaire onderdelen. Dieptereiniging is noodzakelijk om schoon en probleemloos functionerend sanitair te garanderen. Maar wat houdt sanitaire dieptereiniging nou precies in, wordt ons vaak gevraagd? En is het nodig? Welnu. Sanitaire dieptereiniging is specialistische schoonmaak op moeilijk bereikbare plaatsen en van vitale onderdelen. En ja, het is absoluut noodzakelijk.
SDCS uit Den Haag voert indien nodig periodiek de sanitaire dieptereiniging uit. Door onze jarenlange ervaring bij bedrijven en instellingen weten wij precies wat we moeten aanpakken om smetteloos sanitair te garanderen. We behandelen de lastig te bereiken plekken onder randen en richels. We verwijderen organische vuilaanslag, een broeinest voor bacteriën. Kalkaanslag en vetafzettingen zorgen voor stankoverlast, verstoppingen en tasten het materiaal aan met technische storingen tot gevolg. Een dagelijkse poetsbeurt is onvoldoende voor optimale hygiëne en om ongewenste problemen te voorkomen.

Waarom sanitair deep cleaning bij SDCS?

Met de sanitaire dieptereiniging van SDCS kunt u problemen voorkomen en is uw sanitair schoon en volledig functionerend. Toiletruimtes inclusief wastafels en de voor- en achterzijde van spiegels en planchetten. Douche- en kleedruimten, inclusief sifons, buizen, consoles. Optimale hygiëne is ons doel.
Maar we doen meer. Terwijl we de periodieke reiniging uitvoeren, checken we alle onderdelen. We lopen het kitwerk na, controleren de luchtroosters, de sifons en letten op de kleinste details. Aan de hand van onze inspectie komen we met advies over eventuele vervanging. We kunnen noodzakelijke reparaties uiteraard direct uitvoeren, maar doen dat nooit zonder met u te overleggen. Zodat u niet voor een voldongen feit komt te staan.
SDCS is al jarenlang dé expert in de regio Den Haag voor sanitaire dieptereiniging. Wij komen bij onder meer scholen, bedrijven, kantoorpanden, restaurantketens en hotels.
Wij werken louter en alleen met milieuvriendelijke apparaten en materialen. Bij SDCS is iedere klant uniek. Wij verzorgen een offerte op maat zodat u alleen betaalt voor datgene wat echt gedaan wordt. Kies voor grondig schoon. Kies voor SDCS, vraag snel een offerte aan op onze website of maak een afspraak!

Onze voordelen

Flexibiliteit en Vakmanschap
Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.
Zakelijk en Particulier
Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.
Jarenlange Ervaring
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar iedere klant's tevredenheid.
Business Reform
We propose feasible & practical plans for successfully transform businesses based on their needs.
Infrastructure Plan
Mitech takes into account all conditions and budgets needed for building infrastructure plan.
Firewall Advancement
Enhancing the strength and security of firewalls to protect online data from malicious sources.
Beoordelingen

Wat zeggen klanten over SDCS?

    Vraag een proefreiniging aan

    Het is een genoegen om de kans te hebben om voor u te werken!

    Kies uw dienst