Spoed? Neem contact met ons op | Tel.: +31 (0) 6 51909303

Over ons

Wie is SDCS en wat doen we?

Wij staan voor kwaliteit, goede klantrelaties en effectief werken, dit samen voor een optimaal resultaat.
Over ons

Wij staan voor kwaliteit effectief en optimaal resultaat.

SDCS is een bedrijf dat zich onderscheidt door zijn flexibiliteit en vakmanschap. Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Onze opdrachtgevers houden niet van half werk dus wij zien er strikt op toe dat de werkzaamheden altijd goed en volledig worden uitgevoerd. Door deze aanpak weten wij relaties aan ons te binden naar ieders tevredenheid.
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring. Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.

Onze voordelen

Flexibiliteit en Vakmanschap
Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.
Zakelijk en Particulier
Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.
Jarenlange Ervaring
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar iedere klant's tevredenheid.
Spoed schoonmaak
Snelle schoonmaak voor een spoedvergadering? wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse en verzekeren u binnen twee uur klaar te zijn zodat u snel weer verder kan!
Snel antwoord op uw aanvraag
Afspraak aangevraagd via onze website? onze medewerkers reageren snel en duidelijk waardoor u niet in onzekerheid zit te wachten!
Geen klus te groot
Wij van SDCS doen zowel grote als kleine klussen. Van een kleed tot uw hele straat onze specialisten krijgen alles weer brandend schoon!