Spoed? Neem contact met ons op | Tel.: +31 (0) 6 51909303

Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak voor woningen, kantoorpanden en bedrijven

Opleveringsschoonmaak – SDCS

Mogen wij ook uw woning of pand onder handen nemen?

Al vele jaren verzorgt SDCS voor uiteindlopende klanten opleveringsschoonmaak en andere schoonmaakdiensten . U kunt ons dan inhuren voor eenmalige of structurele schoonmaakwerkzaamheden.

SDCS kenmerkt zich bij de schoonmaak en oplevering werkzaamheden van vakmanschap, ervaring en flexibiliteit. Ook zetten we de nieuwste moderne gereedschappen en schoonmaakapparatuur in om uw woonruimte of bedrijf op efficiënte wijze hygiënisch te reinigen met onze eigen kwaliteitsproducten.
Heeft u een kleine of een grote klus? Wij pakken graag alle soorten opdrachten met beide handen aan! Bij onze opleveringsschoonmaak streven wij altijd naar optimaal resultaat. Hierdoor kunnen wij veel relaties aan ons verbinden.
Vraag ook een proef reiniging aan en ontdek onze krachten!

Bezemschoon laten opleveren door schoonmaakspecialisten

Wij streven met onze schoonmaakdiensten altijd naar een langdurige samenwerking met klanten. Wij vinden het dan belangrijk een vriendelijke service te bieden, met een lach. Wij werken graag door heel Nederland en we draaien om hand niet om voor een grote klus.

‘’Wij streven naar kwaliteit, hoge service en optimaal resultaat’’

Waarom opleveringsschoonmaak bij SDCS:

 • Specialist in alle soorten van opleveringsschoonmaak
 • Zowel zakelijk als particuliere partner
 • Flexibiliteit, hoge beschikbaarheid en jarenlange ervaring
 • Ook voor spoedgevallen en snel handelen
 • Geen klus is ons te groot

Naast onze opleveringsschoonmaak bieden wij ook Vloeronderhoud diensten aan, deep cleaning, meubelreiniging en dakreiniging. Daarnaast bieden we een tal van andere schoonmaakdiensten aan.

Ontvang je graag meer informatie over onze diensten en ben je benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: +31 (0) 708 877 821

Gaat u uw huis verkopen of uw bedrijf vernieuwen?

De Schoonmaak van bijvoorbeeld bedrijfspanden, koopwoningen of huurhuizen is soms een hele klus. Voor veel mensen is dit een grote en onbegonnen klus. SDCS is een uitstekend schoonmaakbedrijf en helpt graag mensen en bedrijven om de schoonmaak professioneel, snel en efficiënt te verlopen.

U heeft ons als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld nodig als u een verbouwing gebruiksklaar wilt maken, nieuwe panden schoon wilt opleveren, oude panden wilt reiniging. Zo kunnen wij u in alles ontzien. Denk aan: vloeren reiniging, glasbewassing, opruimingen, vloeren en muren reiniging en meer…

We maken met of voor u een compleet schoonmaakplan. Een mooi schoon en netjes huis of pand is meer waard. Het verhoogt uw kans op de huizenmarkt of om een goede indruk te maken op uw klanten of partners.

Neem contact op met de specialist en maak vrijblijvend een afspraak.

Onze voordelen

Vakmanschap
Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.
Zakelijk en Particulier
Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.
Jarenlange Ervaring
Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar iedere klant's tevredenheid.
Beoordelingen

Wat zeggen klanten over SDCS?

  Vraag een proefreiniging aan

  Het is een genoegen om de kans te hebben om voor u te werken!

  Kies uw dienst